Aktris

Marisol Nichols: Biyo, Boy, Kilo, Yaş, Ölçümler

Amerikalı film ve televizyon oyuncusu Marisol Nichols Maria Patnick'in kızı olarak 2 Kasım 1973'te Chicago, Illinois'de doğdu. Naperville, Illinois'de büyüdü. Babası tarafından Romanya-Macaristan kökenli ve annesi tarafından Meksika asıllı. Üç kardeşin en büyüğü, iki küçük erkek kardeşi var. En çok 24'ün altıncı sezonunda Özel Ajan Nadia Yassir rolüyle tanınıyor. Göğüs 36, bel 25 ve kalçayı 36 ölçen mükemmel bir vücudu var. Boyu 5 fit 4 inç ve yaklaşık 163 cm. 8 numara ayakkabı giyiyor ve burcu Akrep burcudur.

Marisol Nichols

Marisol Nichols Kişisel Detaylar:

Doğum Tarihi: 2 Kasım 1973

Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD

Doğum Adı: Marisol Nichols

Takma Adı: Marisol

Burç: Akrep

Meslek: Oyuncu

Uyruğu: Amerikan

Irk / Etnik Köken: Beyaz

Din: Scientology

Saç Rengi: Siyah

Göz Rengi: Koyu Kahverengi

Marisol Nichols Vücut İstatistikleri:

Pound Ağırlık: 125 lbs

Kilogram cinsinden ağırlık: 57 kg

Ayaklarda Yükseklik: 5 ′ 4 ″

Metre cinsinden Yükseklik: 1.63 m

Vücut Ölçüleri: 36-25-36 inç (91-64-91 cm)

Göğüs Ölçüsü: 36 inç (91 cm)

Bel Ölçüsü: 25 inç (64 cm)

Kalça Ölçüsü: 36 inç (91 cm)

Sutyen Boyutu / Fincan Boyutu: 34B

Ayak / Ayakkabı Boyutu: 8 (ABD)

Elbise Bedeni: 6 (ABD)

Marisol Nichols Ailesi Detayları:

Baba: Bilinmiyor (Babasıyla hiç tanışmadı.)

Annesi: Maria Patnick

Eş: Taron Lexton (m. 2008-), Andrea Sorrentino (m. 1995-1998)

Çocuklar: Rain India Lexton (Kız) (d. 30 Eylül 2008)

Marisol Nichols Eğitimi:

Kuzey Lisesi

DuPage Koleji

* Naperville North Lisesi'ne gitti ve ardından 1990'ların başında Glen Ellyn'deki College of DuPage'e katıldı.

Marisol Nichols Filmografisi:

Film:

Suçlu (2008)

Delta Farce (2007)

Big Momma'nın Evi 2 (2006)

Eve Dönüş (2003)

Laud Weiner (2001)

Bowfinger (1999)

Seks Canavarı (1999)

Jane Austen’ın Mafyası! (1998)

Zor Bekleyemem (1998)

Çığlık 2 (1997)

Vegas Tatili (1997)

Televizyon:

Genç Kurt (2015-2016)

Suçlu Zihinler (2015-2016)

NCIS (2014-2015)

Özel Muayenehane (2012)

GCB (2012)

NCIS: Los Angeles (2010)

Kapılar (2010)

Fırtına (2009)

Hayat (2009)

Adalet içinde (2006)

Kör Adalet (2005)

Soğuk Vaka (2004)

İç Güvenlik (2004)

Büyülü (2003)

Nip / Tuck (2003)

Hukuk ve Düzen: Özel Mağdurlar Birimi (2003)

CSI: Suç Mahalli Araştırması (2003)

Arkadaşlar (2003)

Bölüm (2003)

Alacakaranlık Kuşağı (2002)

Takma Ad (2002)

Diriliş Blvd. (2000-2002)

Prenses ve Denizci (2001)

Prenses ve Barrio Çocuğu (2000)

Malcolm ve Eddie (2000)

Boy Dünyayla Buluşuyor (1999)

Tek Adam Çıktı (1999)

Cybill (1998)

Teşhis Cinayeti (1997)

ER (1997)

Friends 'Til the End (1997)

Beverly Tepeleri, 90210 (1996)

Due South (1996)

Adamlarım (1996)

Marisol Nichols Gerçekler:

* Romanya-Macaristan ve Meksika kökenlidir.

* Babasıyla hiç tanışmadı.

* Konuşma İtalyanca biliyor.

* Vibe Magazine tarafından Hot 100 dergilerinin bir parçası olarak 2007'de “The Bombshell” seçildi.

* Onu takip edin Twitter, Facebook ve Instagram.